• Allaslämpömittari – sukellusvene

  10,90 

  Uima-altaan lämpömittari sukellusvene-aiheella Mittaa veden lämpötilan Hauska aihe Selkeät numerot Selvitä, onko uima-allas uimakelpoinen ainutlaatuisella Uima-altaan lämpömittarilla, jossa on kelluva sukellusvene. Tämä leikkisä ja toiminnallinen lämpömittari ei ole vain välttämätön työkalu uima-altaan lämpötilan seurantaan, vaan myös hauska koriste, joka ilahduttaa kaikkia. Erottuvat värit Huomiota herättävät oranssit ja vihreät värit tekevät uima-altaan lämpömittaristamme silmiinpistävän yksityiskohdan altaallasi….

 • Digitaalinen vesilämpömittari

  39,95 

  Tämän digitaalisen vesilämpömittarin avulla veden lämpötilasta tulee lastenleikkiä. Et enää koskaan ota riskiä saada palovammoja liian kuumasta vedestä tai saada kylmä yllätys suihkussa käydessäsi. Kirkas digitaalinen LED-näyttö näyttää tarkalleen kuinka kuumaa tai kylmää vesi on, joten voit säätää hanaa juuri mielesi mukaan. Tietoa Digitaalisesta vesilämpömittarista Digitaalinen lämpömittari vesisekoittimelle Säästä rahaa olematta suihkussa tarpeettoman kuumassa vedessä!…

 • Swim & Fun Ankka Lämpömittari

  7,90 

  Käytännöllinen ja koristeellinen lämpömittari, jonka kelluva muoviosa on perinteisen keltaisen kylpyankan muotoinen. Lämpömittari kelluu vedessä. Mittari on helppo vetää luokse kätevän narun avulla ja se voidaan sitoa esim. tikkaisiin.Kaksi lämpötila-asteikkoa, Celsius (–6…+50 astetta) ja Fahrenheit (22–120 astetta).