Blackview BV9900 IP68-puhelin

CDON

550,00 

Verkkokauppaan

Osasto:

Blackview BV9900 on äärimmäisiin oloihin tehty IP68-älypuhelin, jossa on iskun- ja vedenkestävälle puhelimelle suorastaan huippuluokan nelikamera ja kärkiluokan rautaa – eikä hintakaan ole karannut taivaisiin! Blackview markkinoi puhelinta ”tuhoutumattomana rugged-puhelimena super-kameralla” ja kyllähän tuosta saa aika hyvän käsityksen, minkä tyyppisestä puhelimesta on kyse.

BV9900 on IP68-, IP69K- ja MIL-STD-810G -standardien mukainen vettä, pölyä, painetta ja rytinää kestävä puhelin, jonka näyttö on vahvistettu panssarilasilla. ”Tuhoutumaton” on ehkä myyntimiehen puhetta ja sitä emme takaa, mutta BV9900 kestää kyllä rajumpaakin rokkia. Erityishuomiona mainittakoon, että tämä IP68-älypuhelin toimii jopa -30 asteen pakkasessa! Blackview on lanseerannut IceMode-toiminnon, jolloin kovilla paukkupakkasilla puhelin käyttää vain perustoimintoja (puhelut, tekstiviestit, kontaktit, kamera), eikä hyydy pakkasherran puhkuessa.

BV9900 älypuhelimen takaa löytyy jopa 4 kameraa. Pääkamerana toimii Sonyn 48MP kamera, jota tukevat 5MP syvyyskamera ja 2MP yökuvauksessa erinomainen makrolinssi. Maisemakuvia räpsit 16 megapikselin Samsungin 120° Ultra-Wide laajakulmalinssillä. Itsensä saa myös helposti kuviin mukaan 16 megapikselin Samsungin etukameralla. Avustusta kuvien kanssa tarjoaa MediaTek Helio P90:n tekoälyalgoritmit. Kamerat ja sensorit ovat suunniteltu niin, että yökuvaaminen puhelimellasi olisi ennennäkemättömän laadukasta. BV9900 tukee markkinoiden suurimpiakin muistikortteja (jopa 2TB muistikortteja), joten tilaa saa ahkerallekin kuvaajalle.

Blackview on tyylilleen uskollisesti panostut puhelimen toiminnallisuuksiin. BV9900 on erinomainen laite, sillä siitä löytyy 4 eri paikannusjärjestelmää ja se mittaa ilmanlämpötilan, -paineen ja -kosteuden sekä UV-säteilyn ja desibelit. Puhelimesta löytyy myös PTT-painike, jolla voit nopeasti avata vaikka kameran tai nauhurin tai käyttää puhelintasi radiopuhelimena. BV9900:sta löytyy VoLTE molemmille SIM-paikoille, mikä mahdollistaa laadukkaammat puhelut 4G-verkon yli.

Blackview BV9900 on erinomainen ääriolosuhteisiin tehty IP68-puhelin, jolla saat aikaan huippuluokan kuvia ja videota, sekä siitä löytyy toiminnallisuudet monipuoliseen käyttöön!