Bluetooth-seuranta avainnipulle / lapsille / eläimille

24hshop

9,90 

Verkkokauppaan

Osastot: , ,

Aseta avaimenperä Bluetooth-paikantimella esim. koti- tai autonavaimiin, lompakkoon, laukkuun, puhelimeen, pyörään, lapseesi tai lemmikkiisi, jotta löydät helposti kadonneet, varastetut tai hävinneet esineet. SUPER NÄPPÄRÄÄ!

Saatavana erivärisinä ja erilaisina malleina – tippamaisena tai kolmiona – mallia ei ole mahdollista valita!

– Langaton tekologia: Bluetooth 4.0. Alhainen energiankulutus. Toimii iTracing APP: n kautta. ITag linkittää kadonneet esineet yhdistämällä älypuhelimeesi.

– Seurantalaitteessa on ”seurantahälytys”. Nimittäin avainnipulla on paikannusominaisuus, ja se voi myös antaa kohteen viimeisen sijainnin ”pin-drop” -kartalla. Vaikka et kuule hälytystä, sinun ei tarvitse huolehtia, APP antaa sinulle sijainnin tiedot, seuraa vain kohdetta seuraamalla karttaa!

– Yhteensopiva iPhone 4S / 5 / 5S / 5C, iPad mini, iTouch5, iPad 3/4 ja Android -järjestelmien, Bluetooth 4.0-älypuhelimen kanssa (Android 4.3 -versioon ja päivitettyyn versioon).

– Käyttöetäisyys: ≤25m (ulkoympäristö).

– Akku: CR2032 litiumparisto, kestää noin kuusi kuukautta. (HUOMAUTUS: Vain Bluetooth Tracker mukana, ei paristoa.).

1 kappale avaimenperiä jälkitoiminnolla / jäljitin /paikannuslähetin / avaintunnistin / avaintenlöytäjä / keyfinder / etsin / turvatunniste / avaintunniste / iTag / iTrack / Bluetooth-paikannin / älykäs etsin / lapsi – lemmikkijäljittäjä / security (HUOM.! Paristot evät tule mukana).