BolyGuard BG310-M lähettävä riistakamera

e-ville.com

199,95 

Osta tuote

Osasto:

Bolyguard BG310-M on 4G-yhteyttä tukeva lähettävä riistakamera, joka tarjoaa kaikki lähettävän riistakameran tärkeimmät ominaisuudet lompakkoystävälliseen hintaan. Riistakamera on helppo ottaa käyttöön ja käyttöliittymässä on valittavissa myös suomenkieli. Bolyguard riistakameran saat asetettua lähettämään sinulle kuvia ja videoita puhelimeen mobiilisovelluksen kautta tai MMS-viesteinä. Saat kuvat ja videot tulemaan myös suoraan sähköpostiisi.

BG310-M 4G-riistakameran nopea 0,7 sekunnin reagointiaika takaa ettei yksikään eläin tai ihminen ehdi vilahtamaan kameran ohi tallentumatta valokuvaan tai videolle. Tehokkaat IR-ledit valaisevat n.30m etäisyydelle pilkkopimeässä, joten tallennat tarkkoja kuvia myös yöaikaan. Voit asettaa kameran tallentamaan valokuvi, videoita tai molempia. Useimmista riistakameroista poiketen Bolyguard BG310-M 4G saa virtansa pakkauksen mukana tulevista 18650 akuista, joten sinun ei tarvitse säätää paristojen kanssa. Hienona oivalluksena Bolyguard on myös laittanut uuteen malliinsa USB-liitännän, johon saat kytkettyä joko aurinkopaneelilaturin tai varavirtalähteen. Hyvällä aurinkopaneelilaturilla varusteltuna Bolyguard kuvaa ympäri vuoden ilman, että sinun täytyy käydä lataamassa tai vaihtamassa akkuja välissä.

Paketti sisältää paitsi akut myös 32GB muistikortin ja kiinnityshihnan, joten sinun tarvitsee vain laittaa asetukset kohdalleen ja käydä asentamassa kamera haluttuun kuvauspaikkaan.