Camson langaton intercom-ovikello

e-ville.com

34,95 

Camson langaton intercom-ovikello on sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu ovikello, joka on varustettu kaksisuuntaisella ääniominaisuudella.

Osta tuote

Osasto:

Camson langaton intercom-ovikello on sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu ovikello, joka on varustettu kaksisuuntaisella ääniominaisuudella. Tavallisen ovikello-ominaisuuden lisäksi, tällä laitteella voit kätevästi kysyä kuka on ovella tai käyttää kommunikointiin. Laite erityisen kätevä varsinkin esimerkiksi suuressa kodissa, jolloin voit ilmoittaa tulevasi avaamaan oven tai jos ovestasi ei löydy ovisilmää, voit kysyä kuka ovella on.

Ovikellon käyttöetäisyys on jopa 300 metriä esteettömässä tilassa, joten laitteen äänimerkki ulottuu hyvin koko talon etäisyydeltä. Sisä-intercomin käyttöetäisyys on 50-100 metriä, joten se toimii hyvin myös kätevältä etäisyydeltä. Molempien laitteiden käyttölämpötila on -20-55 astetta, joten laite ei hyydy, vaikka ulkona olisikin rapeasti pakkasta.

Ulko-ovikellon virtalähteenä toimii 4 x AAA-paristoa ja sen valmiusaika on noin 6 kuukautta. Sisä-intercom on akullinen ja uudestaan ladattava, laitteen lataus onnistuu mukana tulevan MicroUSB-kaapelin avulla, sisä-intercomin valmiusaika on 48 tuntia.