DELTACO SMART HOME WiFi LED-lamppu, E27 9W 810lm

8,90 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

SH-LE27W on älykäs LED-lamppu joka voidaan sijoittaa haluttuun E27-lampunjalkaan. Lamppu on himmennettävä sovelluksen kautta jotta voit itse asettaa halutun valonkirkkauden ja voit myös vaihtaa valolämpöä lämpimän valkoisesta kylmän valkoiseen luodaksesi hetkeen sopivan tunnelman huoneeseen. SH-LE27W-lampun teho on 9W joka vastaa suunnilleen 60W perinteistä hehkulamppua.

DELTACO SMART HOME sovelluksella hoidat helposti kaiken lampun käsittelyn. Asennus sujuu helposti ja kätevästi, ainut minkä tarvitset on toimivan langattoman nettiverkon, eli et edes tarvitse erityisia reitittimiä.
DELTACO SMART HOME sovelluksessa voit ohjata erillisiä lamppuja tai ryhmitellä lamput huoneittain voidaksesi helposti ohjata lamppuryhmiä. Voit yksittäisen lampun sytyttämisen tai sammuttamisen lisäksi myös asettaa ajastimen mikäli tahdot että lamppu sammuu tietyn ajan kuluttua. Vaihtoehtoisesti voit aikatauluttaa tiettyjä aikoja kun haluat lampun syttyvän tai sammuvan. DELTACO SMART HOME sovelluksella on myös mahdollista luoda automaattisia toimintoja. Esimerkiksi lampun syttyvän auringon laskiessa, tai mikäli haluat ryhmitellä useamman lamput tekevän saman toiminnon samanaikaisesti. DELTACO SMART HOME sovellus löytyy tietenkin ilmaiseksi haettavaksi sekä Android- että iOS-puhelimiin.

SH-L27W voidaan myös liittää yhteen ja ääniohjata Google Assistant tai Amazon Alexa järjestelmien kanssa ja näin ollen liittää kaikki yhteiseen älykotiin.

* E27 sokkeli
* Teho: 9W
* Käyttöikä: 25000 tuntia
* Valonvirtaus (max): 810 lm
* WiFi 2.4GHz 802.11b/g/n
* Säädettävä värilämpö 2700K – 6500K
* Käyttölämpötila: -20 – 60 astetta C
* Ääniohjaus Google Assistent tai Amazon Alexa

Tuotepaino: 125 g
Tuotemitat (LxSxK): 60 x 60 x 120 mm mm

Pakkaus sisältää: LED-lamppu, käyttöohje