DELTACO SMART HOME WiFi pistoke 1xCEE 7/3, 10A

12,90 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

SH-P01E on langaton pistoke joka helposti voidaan käynnistää tai sammuttaa puhelimesi kautta, sekä läheltä että etäältä. Tämän lisäksi SH-P01E:ssä on sisäänrakennettu energianvalvonta joka mittaa energian käyttösi ja kokoaa päivitäisen ja kuukautisen energian kulutuksen.

Voidaan käyttää kaikkiin yksikköihin joissa on samanlainen pistoke (Max 10A).
Täydellinen esim tietokoneeseen, televisionn, lamppuihin tai muuhun varustukseen jonka energian kulutusta haluat tarkkailla.

DELTACO SMART HOME sovelluksen avulla hoidat kaiken käsittelyn ja ohjauksen pistokkeelle. Asennus sujuu erittäin kätevästi ja helposti, ainut minkä tarvitset on toimivan nettiverkon, eli ei erillisiä reitittimiä. Sovelluksessa voit päälle- ja pois päältä laiton lisäksi asettaa ajastimen mikäli tahdot että pistoke sammuu tietyn ajan kuluttua.
Vaihtoehtoisesti voit aikatauluttaa tiettyjä aikoja jolloin tahdot sen olevan päällä tai sammuksissa.DELTACO SMART HOME sovelluksessa on myös mahdollista luoda automaattisia toimia.
Esimerkiksi että haluaa pistokkeen sammuvan kun aurinko on laskenut, tai mikäli haluat ryhmittää useamman pistokkeen tekemään saman toimen samana aikana. DELTACO SMART HOME sovellus löytyy tietenkin ilmaiseksi haettavaksi sekä Android että iOS puhelimiin.

SH-P01E voidaan myös liittää yhteen ja ääniohjata Google Assistant tai Amazon Alexa järjestelmien kanssa ja näin ollen liittää kaikki yhteiseen älykotiin.

* Ajastin
* 20 – 240 V AC
* Max 10 A (2400W)
* WiFI 2,4GHz 802.11b/g/n
* Aikatauluta päällelaitto/sammutus
* 1 x CEE 7/3, 1 x CEE 7/4 Tyyppi F Schuko GS standard
* Ääniohjaus Google Assistant tai Amazon Alexa

Tuotepaino: 91 g
Tuotemitat: (LxSxK) 64 x 77 x 69mm

Pakkaus sisältää: pistokkeen, käyttöohjeen