Google Chromecast Ultra

Coolshop

79,00 

Suoratoista viihdesisältöä television suurelle näytölle älylaitteista. Chromecast Ultra suoratoistaa sisältöä jopa 4K Ultra HD -laadulla ja tukee HDR-tekniikka. 4K/UHD -resoluutio (3840 x 2160) on neljä kertaa tarkempi perinteiseen Full HD -resoluutioon verrattuna. Saat erittäin terävän kuvan tarkalla kontrastilla ja kirkkailla väreillä.

Osta tuote

Osasto:

Google Chromecast on mediatoistolaite, joka yhdistetään television HDMI-porttiin. Chromecastin avulla voit suoratoistaa TV-ohjelmia, elokuvia, musiikkia, urheilua, pelejä ynnä muuta sisältöä nopeasti, luotettavasti ja sulavasti vähäisellä puskuroinnilla. Chromecast Ultrasta löytyy tuki jopa 4K resoluutioon saakka, joten peilaamasi sisältö näyttää entistä paremmalta.

Chromecastin käyttö puhelimessa tai tabletissa vaatii sovelluksen, johon on ohjelmoitu tuki sitä varten. Näissä näkyy painike, jonka avulla videon voi lähettää toistettavaksi. Videota on mahdollista kelata, ja toiston voi halutessaan pysäyttää. Jos käytettävissä on tietokone ja Chrome-selain, mediatoistimeen voi lähettää myös verkkosivuja. Laitteen virtasovittimessaon RJ45-liitäntä sen varalta, ettei Wi-Fi-verkon kapasiteetti riitä 4K-videoiden siirtämistä varten.