Logitech Astro A40 Gaming Headset

24hshop

Pelaa kuin ammattilainen!

Verkkokauppaan

Logitech Astro A40 Gaming Headset

Pelaa kuin ammattilainen!

ASTRO A40 TR -kuulokkeet ovat ensiluokkaiset pelikuulokkeet ammattilaispelaajille, mukaan lukien eSport-urheilijat, sisällöntuottajat ja livestriimaaajat. Astro A40 on kehitetty vastaamaan tiukkoja äänenlaadun, mukavuuden ja kestävyyden standardeja. Mod Kit Ready – A40 TR mukautuu kaikkiin peliympäristöihin. A40 TR on avoin headset, jossa on vaihdettava tarkkuusmikrofoni ja mukautettavat kaiutintunnisteet. Huikeissa turnausympäristöissä A40 TR voidaan muuttaa suljetuiksi äänieristäviksi kuulokkeiksi lisäämällä Mod Kit (myydään erikseen), jossa on sinetöidyt kaiutintunnisteet, synteettiset korvatyynyt ja äänieristävä mikrofoni.

* Huomaa, että MixAmp ei sisälly tuotteeseen
* Huomaa: A40 TR Mod -sarja on yhteensopiva ainoastaan A40 TR -kuulokkeiden kanssa, ei muiden.

ASTRO-kuulokkeet on erityisesti suunniteltu pelaamiseen. Kehitetty yhdessä ammattilaispelaajien ja striimaajien kanssa tuottamaan dialogia, musiikkia ja pelien ääniä, joita heidän on tarkoitus kuulla. ASTRO Audio V2 tarjoaa neutraalin, kätevän ja laajennetun taajuusspektrin yksityiskohtaiseen, realistiseen kuvan toistoon.

A40 TR: ssä on kevyt mutta kuitenkin tukeva rakenne ensiluokkaisilla materiaaleilla. Korvatyynyt on valmistettu tarjoamaan maksimaalista käyttömukavuutta, takaosan synteettinen nahka tarjoaa parhaan akustisen suorituskyvyn.

Vaihdettava mikrofoni
Erittäin herkkä yksisuuntainen mikrofoni, joka keskittyy ääniisi ja minimoi taustamelun. Se voidaan sijoittaa A40 TR -kuulokkeiden molemmille puolille.

Muokattavat kaiuttimet
Meidän patentoidun magneettisen kaiutinmerkintäjärjestelmän avulla voit mukauttaa kuulokkeitasi – ostaa erikoisversioita tai suunnitella omasi meidän online-kaiutintunnistesovittimella.

Mod Kit -valmis
Siinä on melua vähentävät synteettisestä nahasta valmistetut korvatyynyt, äänieristävä mikrofoni, pehmustettu pääpanta ja suljettu takaosa.

PC – Älypuhelimet – Kannettavat tietokoneet
3,5 mm:n liittimet tarjoavat yhteensopivuuden lähes kaikkien laitteiden kanssa, mukaan lukien tietokone, useimmat matkapuhelimet ja tabletit.

LAATIKOSSA
A40 TR -kuulokkeet
A40 TR -mikrofoni
ASTRO-kaiutintunnisteet X2
1,0 m A40 TR -mediakaapeli
1,5 M PC-jakaja
1 Pika-aloitusopas

ENSISIJAISET ERITELMÄT
Liitäntä: 3,5 mm mini-stereo ja PC-jakaja
Puomimikrofoni: 6,0 mm yksisuuntainen

TEKNISET TIEDOT
Anturiperiaate: Dynaaminen, avoin 40 mm:n ääniajuri asetettu pelaamista varten
Taajuusvaste: 20-20 000 Hz
Nimellisimpedanssi: 48 ohmia

FYYSISET TIEDOT
Paino ilman kaapelia: 369 g
Pituus: 8 tuumaa
Leveys: 7,75 tuumaa
Korkeus: 3,75 tuumaa

VAATIMUKSET
3,5 mm:n portti