NEDIS Smart Vesipumppu WIFI

44,90 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hoida kasvejasi parhaalla mahdollisella tavalla ja anna niille aina oikea määrä vettä Nedis SmartLife -vesipumpulla. Käytännöllisen kastelujärjestelmän ansiosta sinun ei enää tarvitse pelätä kasviesi kuolevan tai voivan huonosti ollessasi lomalla. Ajasta aikataulu Nedis SmartLife -sovelluksella ja nauti elinvoimaisista ja vehreistä kasveista.

Kuinka se toimii?
Aseta Nedis SmartLife -vesipumppu kasvien lähelle ja rakenna mukana toimitetuista 10-metrisistä katkaistavista letkuista ja tarvikkeista sopivan mittainen putkisto, joka yltää kastelua tarvitseviin kasveihin ja valitsemaasi vesisäiliöön, kuten ämpäriin, pulloon tai kastelukannuun.

Yhdistä älykäs vesipumppu virransyöttöön USB-liitännän kautta ja Wi-Fi-verkkoon Nedis SmartLife -sovelluksella. Sen jälkeen voit kastella kasvisi manuaalisesti missä tahansa tai määrittää toistuvan aikataulun. Monipuolisissa aikatauluissa kasteluaika voi olla 6 sekuntia – 30 minuuttia, ja se voi toistua tunnin, päivän tai viikon välein tai milloin tahansa siltä väliltä.

Kun yhteys on muodostettu, voit integroida pumpun täysin Nedis SmartLife -järjestelmään, jolloin se käynnistyy ja sammuu automaattisesti muiden Nedis SmartLife -tuotteiden ohjaamana tai vaikkapa auringonlaskun tai sään kaltaisten muuttujien perusteella.
Pumppu on erittäin monikäyttöinen, sillä voit tarvittaessa muuttaa sen paristokäyttöiseksi asettamalla siihen neljä AA-paristoa (eivät sisälly toimitukseen). Laite tallentaa määrittämäsi aikataulut paikallisesti, joten paristokäyttötilassa se ei tarvitse Wi-Fi-yhteyttä vaan säästää energiaa sammuttamalla itsensä kasteluaikojen ulkopuolella.

Voimakas pumppu tuottaa 2 baarin paineen, jolla sen nostokorkeus on 3 metriä. Pumpun virtausnopeus on keskimäärin noin 500 ml/min.

Paketin sisältö
Smart irrigation pump
mounting clip
USB cable
inlet filter
10m 1/4″ tubing
10x drip emitter
10x T connector
3x X connector
3x I connector
3x end cap

Laitteen tulovirran liittimetMicro USB
VäriHarmaa
USB Virta
MateriaaliMuovi
Maksimi lähetysantennin vahvistus2.5 dBi
Sopii käytettäväksiNedis® SmartLife
Langaton tekniikkaWi-Fi
Vaatii paristot (ei sisälly)4x AA
Maksimi lähetysteho17 dBm
Sovellus saatavana kohteeseenAndroid™
IOS
Korkeus67 mm
Leveys85 mm
Pakkauksessa olevien tuotteiden määrä1 kpl
Lähetystaajuuden alue2412 – 2484 MHz
Syvyys74 mm
Toimintalämpötila3 – 50 °C
Maksimi veden lämpötila50 °C
Maksimi vedenpaine0.3 bar
IP suojaluokitusIPX3
Sisääntulon halkaisija1/4″ Tube
Lähdön halkaisija1/4″ Tube
Paino480 g