Nedis SmartLife Smart Plug Wi-Fi Tehomittari 3680W Valkoinen – 3 kpl

34,90 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nedis SmartLife Smart Plug

Haluatko ottaa hallinnan elektronisista laitteistasi ja tehdä kodistasi älykkäämmän? Silloin tarvitset Nedis SmartLife Smart Plugin!

  • Yhdistä suoraan Wi-Fi-verkkoon
  • Nedis® SmartLife-sovellus
  • Yhteensopiva ääniohjauksen kanssa

Etäohjaus
Nedis SmartLife Smart Plugin avulla voit helposti ohjata ja valvoa elektronisia laitteitasi mistä tahansa, milloin tahansa. Liitä lamput, televisiot, kahvinkeittimet tai muut laitteet Smart Plugiin ja ohjaa niitä helposti älypuhelimesi tai ääniohjauksen avulla. Sytytä tai sammuta laitteet, ajoita niiden käyntiajat tai luo mukautettuja skenaarioita kodin automatisointiin.

Helppo asentaa
Asennus on helppoa ja vaivatonta. Liitä Smart Plug vain olemassa olevaan pistorasiaan ja lataa SmartLife-sovellus. Muutamalla yksinkertaisella askeleella olet valmis ottamaan hallinnan laitteistasi ja luomaan älykkäämmän kodin.

Tehomittari
Nedis SmartLife Smart Plug tarjoaa myös energianseurannan, joka auttaa sinua pitämään silmällä jokaisen liitetyn laitteen sähkönkulutusta. Tämä voi auttaa sinua seuraamaan ja vähentämään energiankulutusta, mikä puolestaan voi johtaa alhaisempiin sähkölaskuihin ja kestävämpään elämäntapaan.

Ääniohjaus
Voit käyttää Amazon Alexaa, Google Assistantia tai Siriä ohjaamaan liitettyjä laitteita ja kytkemään televisiot tai valot päälle ilman tarvetta nousta mukavasta tuolistasi tai sohvasta.

Tiedot
– Maksimaalinen lähetysteho: 16 dBm
– Ulkoteho: 3680 W
– Maksimaalinen antennivahvistus: 1 dBi
– Sovellus saatavilla: Android ja iOS
– Verkkoliitäntä: Tyyppi F (CEE 7/7)
– Käyttölämpötila-alue: 0-55 °C
– Lähtöjännite: 230 V AC
– Lähetys taajuusalue: 2100 – 2484 MHz
– Syöttöjännite: 240 V AC 50 Hz