Nedis SmartLife Valvontakamera sisäkäyttöön

31,90 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Saavuta täysi hallinta kotiisi Nedis SmartLife sisäkäyttöön tarkoitetun valvontakameran avulla

  • Full HD -tarkkuus tarjoaa kristallinkirkkaat tallenteet
  • Liikkeen ja äänen tunnistus, säädettävällä herkkyydellä
  • Kaksisuuntainen kommunikaatio, täydellinen lapsille ja lemmikeille

Nedis SmartLife sisäkäyttöön tarkoitettu valvontakamera tekee kodistasi turvallisemman kuin koskaan. Tämä kamera tarjoaa reaaliaikaista tietoa siitä, mitä kotisi sisällä tapahtuu suoraan puhelimeesi, mahdollistaen nopean reagoinnin, jos jotain odottamatonta tapahtuisi.

Suunniteltu turvallisuuttasi ajatellen

Tämä valvontakamera on varustettu ominaisuuksilla, jotka tarjoavat sinulle tarvitsemasi turvallisuuden tunteen. Se voi automaattisesti havaita liikkeen ja äänen, ja se lähettää ilmoituksia puhelimeesi, jos se havaitsee jotain. Full HD -tarkkuus varmistaa, että kaikki tallenteet ovat kristallinkirkkaita, jopa pimeässä sen yökuvaustoiminnon ansiosta.

Kamera sisältää myös kaksisuuntaisen kommunikaation ominaisuuden, jonka avulla voit vuorovaikuttaa niiden kanssa, jotka ovat huoneessa. Tämä on erinomainen tapa pitää silmällä lapsia tai lemmikkejä.

Kätevä ja helppokäyttöinen

Nedis SmartLife sisäkäyttöön tarkoitettu valvontakamera on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja asentamisen helpoksi. Voit liittää sen suoraan olemassa olevaan Wi-Fi-verkkoon ilman erillistä hubia. Lisäksi kamera on täysin yhteensopiva kaikkien muiden Nedis® SmartLife-tuotteiden kanssa.

Voit myös hallita kameraa Google Assistantin tai Amazon Alexan kautta. Videoiden tallennus on mahdollista joko microSD-korttipaikan kautta jopa 128 Gt: n asti tai pilvipohjaisesti (tilausperusteinen), joten sinulla on joustavuus valita tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Tekniset tiedot
– Tarkkuus: Full HD (1920 x 1080 kuvapistettä)
– Liikkeen ja äänen tunnistus
– Integroitu kaksisuuntainen kommunikaatio
– Yökuvaus noin 10 metrin etäisyydelle asti
– Tuki microSD-korteille jopa 128 Gt asti
– Yhteensopiva Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa