Nedis SmartLife Video-ovikello 1536p Wi-Fi

129,00 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nedis SmartLife -video-ovikello: aina yhteydessä kotiisi

  • HD-laatu (1536p) laajakulmaobjektiivilla parannetulla näkyvyydellä
  • Sisäänrakennettu liiketunnistin lähettää ilmoituksia älypuhelimeesi
  • Tuki kaksisuuntaiselle kommunikoinnille ja äänivääristymiselle lisääntyneen turvallisuuden varmistamiseksi

Nedis SmartLife -video-ovikello ratkaisee ongelman tärkeiden vierailujen tai pakettitoimitusten ohittamisesta, vaikka olisitkin poissa kotoa. Sen ainutlaatuinen äänivääristymisominaisuus tarjoaa lisäturvallisuuden tason, ja voit jopa integroida kellon olemassa olevaan älykoti-järjestelmääsi maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.

Turvallisuutta ja mukavuutta tyylikkäässä muodossa

Tämä innovatiivinen tuote antaa sinulle mahdollisuuden nähdä ja kommunikoida aina sen kanssa, kuka tahansa onkin ovellasi, missä ikinä oletkin. Korkealaatuisen videon ja laajan katselukulman ansiosta voit saada selkeän ja kattavan kuvan siitä, mitä tapahtuu kodin ulkopuolella. Sisäänrakennettu liiketunnistin mahdollistaa tiettyjen liikealueiden valinnan ja tarpeettomien ilmoitusten välttämisen. Yöllä voit luottaa hämäränäköominaisuuteen, ja voit jakaa video-ovikellon pääsyn usean käyttäjän kesken, mikä tekee siitä täydellisen suuremmille perheille tai työpaikoille.

Voit tallentaa videot sekä paikallisesti (microSD-kortilla) että pilvessä, joten Nedis SmartLife -videokello varmistaa, ettei sinulta mene ohi tärkeitä hetkiä. Se on myös yhteensopiva sekä Amazon Alexan että Google Homen kanssa, joten voit suoratoistaa videota ovikellosta ja käyttää Google- tai Alexa-laitettasi ylimääräisenä soittosignaalina.

Tiedot
– HD-video: 1536p
– Hämäränäkö: jopa 10 m
– Kaksisuuntainen kommunikointi: Kyllä
– Tuki äänivääristymiselle: Kyllä
– Yhteensopivuus: Amazon Alexa, Google Home
– Tallennus: MicroSD (jopa 128 Gt), pilvitallennus
– Integrointi: Nedis® SmartLife -sovellus
– ONVIF-tuki: Kyllä