Nedis Zigbee Smart lämpö- ja kosteusmittari

34,90 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nedis älykäs ilmastoanturi

Nedis Zigbee älykäs ilmastoanturi on suunniteltu tarjoamaan sinulle yksityiskohtaista tietoa lämpötilasta ja ilmankosteudesta reaaliajassa, auttaen sinua luomaan mukavan ja terveellisen ympäristön.

  • Kantama jopa 30 metriä
  • Täysin integroitu Nedis® SmartLife-sovellukseen
  • Näe ilmastotiedot reaaliajassa

Nedis-ilmastoanturin avulla voit helposti seurata lämpötilaa ja ilmankosteutta eri huoneissa kotona. Anturi tarjoaa tarkkoja mittauksia reaaliajassa ja lähettää tiedot älylaitteeseesi Zigbee-teknologian avulla. Voit helposti seurata lämpötila- ja kosteustasoja ja ryhtyä nopeisiin toimenpiteisiin optimaalisen sisäympäristön luomiseksi.

Tämä älykäs ilmastoanturi on yhteensopiva muiden Zigbee-yhteensopivien laitteiden kanssa älykotiekosysteemissäsi. Tämä tarkoittaa, että voit automatisoida kotisi perustuen lämpötila- ja kosteustasoihin. Esimerkiksi voit liittää anturin älytermostaatteihin tai kostuttimiin säätääksesi sisälämpötilaa tai ilmankosteutta automaattisesti tarpeen mukaan.

Nedis Zigbee smart ilmastoanturin asennus on helppoa ja vaivatonta. Voit sijoittaa anturin haluamaasi paikkaan ja liittää sen älylaitteeseesi Zigbee-keskuksen kautta. Anturissa on luotettava ja vakaasti toimiva langaton yhteys varmistaakseen, että saat tarkat tiedot reaaliajassa.

Tiedot:
– Maksimaalinen lähetysteho: 10 dBm
– Käyttöjännite: 3 V DC
– Maksimaalinen antennivahvistus: 1 dBi
– Sovellus saatavilla: Android & iOS
– Käyttövirta: 2 AAA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen)
– Taajuusalue: 2405-2480 MHz
– Zigbee 3.0