Nedis Zigbee SmartLife älyliiketunnistin

20,90 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nedis liiketunnistin

Nedis Zigbee SmartLife älyliiketunnistin on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta älykodissasi.

  • PIR-tunnistin
  • Täysin integroitu Nedis® SmartLife-sovellukseen
  • Jopa vuoden akunkesto

Nedis Zigbee SmartLife -älyliiketunnistimen avulla voit helposti seurata ja ohjata liikettä eri huoneissa kotona. Tunnistin reagoi liikkeeseen ja automaattisesti aktivoi muita älylaitteita tai skenaarioita asetuksiesi perusteella. Voit esimerkiksi liittää sen älylamppuihisi sytyttääksesi tai sammuttaaksesi valot, kun menet tai poistut huoneesta, tai liittää sen turvajärjestelmääsi saadaksesi välittömät ilmoitukset kotisi liikkeistä.

Tämä älyliiketunnistin käyttää Zigbee-teknologiaa kommunikoidakseen muiden yhteensopivien Zigbee-laitteiden kanssa älykotiekosysteemissäsi. Tämä tarjoaa luotettavan ja turvallisen langattoman yhteyden sekä mahdollistaa helpon integroinnin muiden älylaitteiden ja järjestelmien kanssa.

Nedis Zigbee SmartLife -älyliiketunnistimen asennus on helppoa ja vaivatonta. Voit helposti asettaa tunnistimen haluamaasi paikkaan mukana toimitettavan kiinnityksen avulla. Siinä on myös säädettävä kantama ja herkkyystaso, joten voit mukauttaa sen omiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Tiedot:
– Virta: microUSB tai paristo (CR123A, sisältyy)
– Maksimaalinen lähetysteho: 10 dBm
– Maksimaalinen antennivahvistus: 1 dBi
– Sovellus saatavilla: Android & iOS
– Havaintoalue: 7 m
– Syöttövirta: 0,02 A
– Taajuusalue: 2405-2480 MHz
– Maksimaalinen virrankulutus: 0,05 W
– Zigbee 3.0
– Havaintokulma: 100 °