Sähkömittari seinäpistorasiaan / LCD Energiamittari sähkön mittaukseen

34,90 

Kuvaus

Täydellinen kontrolli sähkökustannuksistasi LCD Energiamittarillamme

 

  • Seuraa sähkökustannuksia ja kulutusta reaaliajassa
  • Helppokäyttöinen ja selkeä suuri LCD-näyttö
  • Älykäs toiminto ylikuormitussuojalla

Hanki täydellinen kontrolli sähkökustannuksistasi käyttäjäystävällisen ja tehokkaan pistorasiaan kytkettävän energiamittarimme avulla. Suuren ja helposti luettavan LCD-näytön ansiosta voit nyt seurata helposti kaikkien kodin laitteidesi sähkönkulutusta. Se on täydellinen työkalu kodin piilossa olevien energiasyöppöjen löytämiseen ja energiakustannusten vähentämiseen. Energiamittari mittaa kaikkea virrankulutuksesta ja jännitteestä kokonaisenergiakustannuksiin, mikä tekee siitä korvaamattoman jokaiselle ympäristötietoiselle kotitaloudelle.

Tehokas valvonta ja säästöt

Tämä älykäs energiamittari ei ole vain hyödyllinen nykyisen energiankulutuksen mittaamiseen, vaan myös tulevan kulutuksen suunnitteluun ja vähentämiseen. Kehittynyt teknologia mahdollistaa käytön seuraamisen ja analysoinnin ajan kuluessa, mikä auttaa sinua tekemään fiksuja päätöksiä energiankulutuksen ja kustannusten vähentämiseksi.

Monipuoliset valvontatilat täydelliseen läpinäkyvyyteen

LCD Energiamittarimme ei ole vain kätevä ja helppo käyttää, vaan siinä on myös 7 erilaista valvontatilaa, jotka antavat sinulle mahdollisuuden tarkkailla ja analysoida energiankulutustasi yksityiskohtaisesti. Nämä tilat sisältävät ajan, tehon (W), kumulatiivisen sähkönkulutuksen (kWh), jännitteen (V), taajuuden (Hz), virran (A), CO2-päästöt (kgCO2), tehotekijän sekä pienimmän ja suurimman energiankulutuksen. Tämä laaja mittausdatan valikoima antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon tehdä tietoisia valintoja ja optimoida energiankulutustasi, mikä johtaa alhaisempiin kustannuksiin ja vähentää ympäristövaikutuksia.

Käyttäjäystävällinen ja turvallinen muotoilu

Käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ja intuitiivisen muotoilunsa ansiosta tämä energiamittari on ihanteellinen kaikille, riippumatta teknisestä taustasta. Maadoitetun rakenteen ja sisäänrakennetun ylikuormitussuojan ansiosta se tarjoaa lisäturvallisuustason, samalla kun korkean tarkkuuden siru varmistaa mittauksien tarkkuuden. Sen kestävä muotoilu korkealaatuisesta ABS-liekinkestävästä materiaalista takaa pitkän käyttöiän ja kestävän käytön.

Tiedot
– Näyttö: Suuri LCD-näyttö helppoon lukemiseen
– Mittaukset: Jännite, taajuus, tehotekijä, teho, CO2-päästöt, kustannukset
– Turvallisuus: Maadoitettu ja suojattu ylikuormitukselta
– Käyttökohteet: Ihanteellinen kaikkiin kodinkoneisiin
– Materiaali: Korkealaatuinen ABS-liekinkestävä materiaali
– Lisäominaisuudet: Datamuisti sähkökatkoksen aikana, resetointinappi nollaukseen
– Mitat: 15,5 x 7 cm (K x L x S)
– Paino: 200 g
– Väri: Valkoinen
– Käyttöjännite: 230 V AC, Taajuus: 50 Hz, Maksimi käyttövirta: 16 A