Samsung Galaxy A71 128GB Kaksois-SIM Musta

Dustinhome

349,00 

Verkkokauppaan

Super Quadkamera tarjoaa aivan uudet mahdollisuudet

Super Quadkameralla– 4 kamera sekä selfiekamera – voit ottaaa mitä kuvia tahansa. Ota teräviä kuvia liikkuvista kohteista, ikuista maisemat ja tarkenna pieniin kuvauskohteisiin. Yöllä kuvaaminenkin onnistuu loistavasti 48 MP pääkameralla ja 5 MP syvyyskameralla. Laajakuvakameralla saat 123° kuvat.

Enemmän kuvaa Super AMOLED-laadulla

Elokuva- ja kuvakokemukset ovat uskomattomia näytöllä, joka kattaa suurimman osan puhelimen pinnasta pientä kamera-aukkoa lukuun ottamatta. Näyttö on 6,7 ” kokoinen ja voit käyttää siinä useita sovelluksia samanaikaisesti.

tehoa kaikkeen tärkkeään

6 GB RAM-muistin ansiosta Galaxy A71 on nopea ja tehokas. Huomaat sen nopeuden ja saumattomuuden liikkuessasi sovellusten välillä, katselemalla elokuvia ja pelaamalla.

Pitkä akun kesto

Galaxy A71:ssä on 4500 mAh ja mahdollisuus virransäästötiloihin, mikä tarjoaa entistä pidemmän akkukeston.

Tallentaminen

Samsung Galaxy A71:ssä on 128 GB sisäinen muisti sekä mahdollisuus käyttää microSD korttia (myydään erikseen). Siihen mahtuu monta videota ja valokuvaa.

Sormenjälkitunnistin näytöllä

Sormenjälkitunnistin on näytössä, jotta matkapuhelin voidaan avata nopeasti ja helposti.

Samsung Pay

Galaxy A71 toimii tietysti myös Samsung Payn kanssa, joten voit maksaa NFC:llä helposti ja turvallisesti ottamatta lompakkoa esiin.

Pakkauksen sisältö

Laturi ja latauskaapeli, MicroUSB-sovitin, SIM-kortin poistotyökalu, kuulokkeet, näyttösuoja, USB-sovitin, käyttöohjeet.