Samsung Galaxy Buds+ SM-R175

24hshop

199,00 

Verkkokauppaan

Osasto:

Ensimmäiset langattomat nappikuulokkeemme,
joissa on kaksisuuntaiset kaiuttimet AKG:n äänentoistolla.
Vivahteikas diskantti- ja bassoääni, selkeät puhelut varmistava
adaptiivinen kolmen mikrofonin järjestelmä sekä pitkä akkukesto. Voit nauttia huippuluokan kuunteluelämyksistä.

Uppoudu musiikkiin
Galaxy Buds+ -kuulokkeiden uusi kaksisuuntainen dynaaminen kaiutinjärjestelmä ja tehostettu kaiutinelementti tekevät äänestä vivahteikasta ja luonnollista. Basso on voimakas ja korkeat äänet kirkkaita. Rytmi vie sinut mukanaan missä tahansa oletkin.

Puhu ilman tarvetta korottaa ääntäsi
Nauti selkeistä puheluista ja laadukkaasta äänentoistosta. Kuulokkeiden kaksi innovatiivista ulkomikrofonia välittävät äänesi ilman taustamelua.

Mukautuvat taustameluun,
jotta sinun ei tarvitse
Galaxy Buds+ -kuulokkeissa on adaptiivinen kolmen mikrofonin järjestelmä,
jonka avulla äänesi kuuluu ilman häiritsevää taustamelua. Kaksi ulkomikrofonia toimii yhdessä sisämikrofonin kanssa niin, että ympäröivä melu poistetaan puheluäänestä.

Kuulet äänen laadun
Voit erottaa musiikin ja videoiden äänen yksityiskohdat AKG:n tasapainoisella ja tilan tuntua luovalla äänentoistolla. Upea studiolaatuinen ääni kuulostaa luonnolliselta ja puhtaalta. Podcastien, äänikirjojen ja puhelujen ääni on ilo korville.

Reilusti virtaa musiikkinautintoihin
Voit kuunnella musiikkia ilman huolta akkukestosta. Voit nauttia jopa 11 tunnin keskeytyksettömästä kuuntelusta yhdellä latauksella. Galaxy Buds+ -latauskotelo tarjoaa toiset 11 tuntia latausta.

Langattomat in.ear-kuulokkeet – langaton lataus
Kuulokkeisiin saa helposti lisävirtaa millä tahansa Qi-yhteensopivalla langattomalla laturilla. Lataus onnistuu myös ilman laturia Galaxy-puhelimilta.

Lataustasoa on helppo pitää silmällä
Voit tarkistaa puhelimeltasi, miten paljon virtaa kummassakin kuulokkeessa ja latauskotelossa on jäljellä. Siten näet helposti, milloin tarvitaan lisälatausta.

Kuuntele mitä haluat
Voit itse säätää, miten paljon ulkomaailmasta haluat kuulla. Voit lisätä ympäristön äänenvoimakkuutta, kun haluat pysyä perillä ympärilläsi tapahtuvista asioista ottamatta kuulokkeita pois.

Hallitse napauttamalla
Voit selata soittolistaasi, vastata puheluihin ja säätää äänenvoimakkuutta helposti napauttamalla kuulokkeita. Voit muokata omat napautuskomentosi, jos haluat enemmän hallintamahdollisuuksia ilman puhelinta.

Helppoja yhteyksiä
Voit luoda saumattomasti pariliitoksen Galaxy Buds+ -kuulokkeista kaikkiin yhteensopiviin laitteisiin, jotka on liitetty Samsung Cloud -tiliisi. Yhteyttä ei tarvitse katkaista, Bluetooth-yhteydet siirtyvät helposti puhelimesta tablettiin tai muihin Samsung-laitteisiin.