Samsung Galaxy S20 FE -älypuhelin

Hobby Hall

679,00 

Samsung Galaxy S20 FE -älypuhelimessa yhdistyvät erinomaiset multimediaominaisuudet, suorituskyky, sekä IP68-luokiteltu kestävyys. Puhelimessa on laaja 6,5-tuumainen Dynamic AMOLED -kosketusnäyttö, Samsung Exynos 990 -kahdeksanydinprosessori ja 6 GB RAM-muistia, jotka takaavat sulavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Osta tuote

Samsung Galaxy SM-G780F. Näytön halkaisija: 16,5 cm (6.5″), Näytön erottelutarkkuus: 1080 x 2400 pikseliä, Näytön tyyppi: SAMOLED. Prosessorin taajuus: 2,73 GHz, Suoritinperhe: Samsung Exynos, Prosessorimalli: 990. RAM-kapasiteetti: 6 GB, RAM-tyyppi: LPDDR5, Sisäinen tallennuskapasiteetti: 128 GB. Takakameran resoluutio (numeerinen): 12 MP, Takakameran tyyppi: Kolmoiskamera. Käyttöjärjestelmä asennettu: Android 10.0. Akun kapasiteetti: 4500 mAh. Tuotteen väri: Mintunvärinen. Paino: 190 g

Kosketusnäyttö
Älypuhelimessa on reunaton 6,5-tuumainen kosketusnäyttö erinomaisen mustan- sekä värientoiston takaavalla Dynamic AMOLED -teknologialla, Quad HD+ -resoluutiolla, ja 120 Hz virkistystaajuudella, joka päivittää näytön kuvan 120 kertaa sekunnissa. Tämän ansiosta näytön kuva on sulavampi, ja erityisesti pelien pelaaminen, videoiden katsominen ja sovelluksien selaaminen on entistä miellyttävämpää.

Kamerat
Älypuhelimessa on tehokas salamalla varustettu kamerajärjestelmä, johon sisältyy 8 megapikselin telekamera f/2.4-aukolla, 12 megapikselin laajakulmakavera f/1.8-aukolla, sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakamera f/2.2-aukolla. Kameran tarkennus hyödyntää tekoälyteknologiaa, 30x Space Zoom -teknologiaa, sekä kuvanvakainta. Valovoimainen ja tekoälyä hyödyntävä kamerajärjestelmä kykenee ottamaan ammattimaisia kuvia kaikenlaisissa tilanteissa, voit esimerkiksi ottaa sillä kuvasarjoja joista tekoäly voi valita automaattisesti 5 – 12 edustavinta kuvaa. Puhelimen etukamera on upotettu kosketusnäyttöön tehtyyn kamerareikään.

Android 10
Galaxy S20 Plus käyttää Googlen Android 10 -käyttöjärjestelmää, jota ehostaa Samsung One UI 2.5 -käyttöliittymä. Uusi selkeä käyttöliittymä on suunniteltu parantamaan käyttäjän tuottavuutta, ja se mahdollistaa entistäkin sulavamman käytön.

Prosessori ja muisti
Älypuhelimessa on energiatehokas Samsung Exynos 990 -kahdeksanydinprosessori, jonka suoritus- ja tekoälykyky riittää vaivatta vaativillekin käyttäjille. Prosessorin tehoa täydentää 6 GB RAM-muistia, ja puhelin tarjoaa tallennustilaa tiedostoillesi sisäisellä 128 GB muistilla.

Akku ja lataus
Älypuhelimessa on 4500 mAh akku Super Fast Charge -tuella. Puhelin tukee langatonta latausta, ja akun voi ladata myös langallisesti USB-C-portin kautta. Wireless PowerShare -ominaisuuden avulla voit myös käyttää puhelinta langattomana laturina muiden yhteensopivien laitteiden lataukseen.

Turvallisuus
Voit avata älypuhelimen näyttöön upotetun sormenjälkitunnistimen tai etukameran avulla. Yrityskäytön tukemiseksi siinä on myös luotettava Samsung Knox -tietoturvajärjestelmä.

Lisäominaisuudet:
– Wi-Fi 6, Wi-Fi Direct
– Bluetooth 5.0
– IP68-luokitus
– NFC-tuki lähimaksuille
– GPS- ja GLONASS-paikannuspalvelut