Smart plugg WiFi – Virtanäyttö Schuko typ F

19,90 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Smart tulppa WiFi

Ohjaa etäältä useaa sähköistä laitetta helposti yhdistämällä tämän langattoman älypistokkeen pistorasiaan ja sitten liittämällä kännykkääsi tai tablettiisi WiFi-verkkosi kautta. Kätevän näytön ansiosta näet nopeast tarkalleen paljonko sähköä tuotteesi kuluttaa juusri sillä hetkellä tai paljonko se on kuluttanut aikaisemmin.

Sinun ei tarvitse olla tekninen lahjakkuus tai sähkömies ohjataksesi ja automatisoidaksesi liitetyt laiitteesi ja yksikkösi. Kaiken minkä tarvitset on älypistokkeen ja WiFi-reitittimesi. Intuitiivinen sovelluksemme antaa sinulle mahdollisuuden laittaa päälle tai sammuttaa laitteesi etäältä ja automaattisesti. Voidaan myös ohjata toimimaan äänenohjausjärjestelmien Amazom Alexa ja Google Home kanssa.

Nämä erittäin ohuet laitteet ovat muodostettu välttymään ongelmilta kun paksut pistokkeet tukkivat koko pistorasian – meidän pistokkeet ovat sekä fiksut että ohuet.

Asenna aikataulut joina haluat pistokkeen esimerkiksi sytyttävän tai sammuttavan lampun, voidaan ohjemoida joko yhdellä komennolla tai napinpainalluksella.

Tunnista nopeasti laitteet jotka kuluttavat paljon sähköä varmistaaksesi että elän sähköä säästävässä kodissa.

Ominaisuudet:
Verkkoliitin: Schuko / Tyyppi F (CEE7/7)
Virta: 10 A
Langaton tekniikka: WiFi
Enimmäis virranpäästö: 2500 W
Antennin vahvistus: 2 dBi
Sovellus: Android & iOS
Käyttölämpötila: -10 – 40 astetta C
Taajuusalue: 2400 – 2483.5 MHz
Yhteensopiva: Nedis SmartLife
Max radio teho: 20 dBm
Jännite: 100 – 240 VAC 50 Hz