Sony XB33 kannettava kaiutin

Dustin Home

150,00 

SRS-XB33 on vedenpitävä, pölyn- ja iskunkestävä kaiutin, jossa on lujatekoinen muotoilu ja pitkä akunkesto – voit kuunnella festivaalitasoista musiikkia ilman rajoituksia.

Osta tuote

SRS-XB33 on vedenpitävä, pölyn- ja iskunkestävä kaiutin, jossa on lujatekoinen muotoilu ja pitkä akunkesto – voit kuunnella festivaalitasoista musiikkia ilman rajoituksia.

Nauti mahtavasta äänestä kaikkialla
Nauti jykevästä äänestä missä tahansa EXTRA BASS™2 -kaiuttimella. Kaksoispassiivielementit ja täyden äänialueen kaiuttimet parantavat matalia taajuuksia ja antavat bassoon potkua.

Täysin pestävä ja vedenpitävä
IP67-luokituksen ansiosta kaiutin on vedenpitävä ja suojattu suolavedeltä. Voit käyttää sitä merenrannalla ja altaalla. Kaiuttimen voi pestä.

Pitkä akunkesto
Jopa 24 tunnin akunkeston ansiosta SRS-XB33 on menossa mukana loppuun asti. Myös EXTRA BASS™ -tilan valaistuksen ollessa käytössä virtaa riittää 14 tunniksi.

Valoa juhliin
Valotehosteet tuovat juhliin tunnelmaa. SRS-XB33-kaiuttimessa on kaiutinvalo ja monivärinen valoreunus, jotka vilkkuvat musiikin tahdissa. Voit muuttaa valoreunuksen väriä tunnelman mukaan.

Nostata tunnelmaa Party Connect -ominaisuudella
Party Connect -ominaisuudella kuuntelet samaa kappaletta jopa 100 yhteensopivan langattoman kaiuttimen kautta. BLUETOOTH®-tekniikalla voit synkronoida musiikin ja valot, jotta kaikki tanssivat samaan tahtiin. Voit määrittää valot välkkymään sattumanvaraisesti tai ympyrässä.

Ota juhlatunnelma haltuusi Sony Music Center -sovelluksella
Sony Music Center -sovelluksen avulla otat bileet haltuusi tanssilattialta käsin. Valitse suosikkisoittolistasi tai seuraava kappale ja muuta valaistusta tai äänitilaa.

Fiestable-sovellus
Kun lataat Fiestable-sovelluksen, voit säätää SRS-XB33-kaiuttimen valoja ja käyttää eleohjausta älypuhelimen näytössä.

Handsfree-puhelut
Kaiutintoiminto vapauttaa kätesi puhelusi aikana, kun osallistut puhelinkokoukseen tai rupattelet ystäviesi kanssa.

KAIUTINMALLI
Koko alue

AKUNKESTO
N. 24 tuntia

TULO- JA LÄHTÖLIITÄNNÄT
USB A (vain DC-lähtö)

TAAJUUSALUE
20-20 000 Hz (näytteenottotaajuus 44,1 kHz)

MITAT (L X K X S)
N. 246 x 97 x 106 mm (l/k/s)

PAINO
N. 1100 g