Xiaomi Mi AW300 IP ulkokamera

59,00 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Turvallisuus Ensin

Xiaomi Mi AW300 IP-ulkovalvontakamera on lopullinen ratkaisu kodin ja omaisuuden turvallisuuden varmistamiseksi. Tämä valvontakamera tarjoaa viimeisintä teknologiaa ja vaikuttavia ominaisuuksia, jotka takaavat sinulle tarvitsemasi turvallisuuden ja hallinnan.

  • Pilvitallennus
  • Säänkestävä
  • Korkealaatuinen H.265-streamaus

Xiaomi Mi AW300 IP-ulkovalvontakamera on täydellinen ratkaisu kotisi, perheesi ja omaisuutesi suojeluun. Korkealaatuisen videotoiston, edistyneen yövision ja käyttäjäystävällisten toimintojen ansiosta kamera antaa sinulle täydellisen hallinnan turvallisuudestasi. Aseta turvallisuus etusijalle Xiaomi Mi AW300 IP-ulkovalvontakameralla.

Korkearesoluutioinen video

Saa kristallinkirkkaita kuvia ja videoita jopa 1080p Full HD -resoluutiolla. Et menetä yhtään yksityiskohtaa, oli kyseessä sitten päivä tai yö.

IP-luokiteltu muotoilu

Xiaomi Mi AW300 on suunniteltu kestämään ulkoilmaolosuhteita. Sillä on IP-luokitus, joka tekee siitä veden- ja pölynkestävän, mikä tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi ympäri vuoden.

Yövision

Infrapuna-yövision ansiosta kamera voi tallentaa selkeitä kuvia myös täydellisessä pimeydessä, tarjoten sinulle ympärivuorokautisen turvallisuuden.

Liiketunnistus

Kamerassa on sisäänrakennettu liikkeentunnistusteknologia, joka lähettää välittömiä ilmoituksia älypuhelimeesi havaitessaan liikettä. Tämä mahdollistaa nopean toiminnan tarvittaessa.

Kaksisuuntainen ääni

Kommunikoi suoraan vierailijoiden tai ei-toivottujen vieraiden kanssa sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen kautta.

Helppo asennus

Xiaomi Mi AW300 on helppo asentaa eikä se vaadi edistynyttä teknistä osaamista. Se on yhteensopiva Mi Home -sovelluksen kanssa helppoa etävalvontaa varten.

Tallennus

Kamera tukee paikallista tallennusvaihtoehtoa microSD-kortilla sekä pilvitallennusta lisäturvallisuuden varmistamiseksi.

Mukautettavissa oleva Liiketunnistusaikataulu

Voit helposti määrittää mukautetun liiketunnistusaikataulun valvonnan mukaan omien toiveidesi mukaan.

Tekniset tiedot
– 12V ⎓1A
– Mitat: 173 × 70 × 75 mm
– Paino: 249 g
– Näkökenttä (FoV): 101,7°
– Resoluutio: 2304 × 1296
– Aukko: F2.0
– Video codec: H.265
– Yövalaistus:
850nm infrapunavalo × 2
LED-reflektori × 2
– Käyttölämpötila: -30℃~60℃
– Langaton yhteys: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
– Tallennus: MicroSD-kortti (tuetut kapasiteetit 32 GB – 256