Xiaomi Mi Band 5 aktiivisuusranneke

e-ville.com

59,95 

Xiaomi Mi Band 5 aktiivisuusranneke – parhaan hinta-laatusuhteen tarkka ja monipuolinen älyranneke liikkujalle

Osta tuote

Xiaomi Mi Band 5 on edullisten aktiivisuusrannekkeiden aatelia ja se saa näyttämään kalliimmatkin älyrannekkeet, noh, tarpeettoman kalliilta. Odotettu Mi Band 5 jatkaa supersuosittujen edeltäjiensä tapaan maailman parhaan hinta-laatusuhteen aktiivisuusrannekkeena!

Suosittuun edeltäjäänsä Xiaomi Mi Band 4:ään verrattuna uudessa mallissa on muun muassa suurempi ja kirkkaampi näyttö, 6 uutta urheilutilaa lisää ja päivitetty järjestelmäpiiri. Paras päivitys aiempien Mi Bandien käyttäjille lienee kuitenkin uusi magneettilataus, jota varten kelloyksikköä ei tarvitse irrottaa enää rannekkeesta. Akku on vastaavasti ripauksen pienempi (125mAh vs. 135mAh), mutta se kestää silti jopa pari viikkoa!

Xiaomi Mi Band 5 -aktiivisuusrannekkeen voi yhdistää puhelimeen Mi Fit -mobiilisovelluksella, josta löytyy myös suomenkieli. Mi Fit toimii myös muiden Xiaomin liikunta- ja terveyslaitteiden kanssa, kuten esimerkiksi puntarin tai kehonkoostumusmittarin. Näin voit yhden sovelluksen kautta seurata kokonaisvaltaisesti terveyttäsi ja liikuntatottumuksiesi tuloksia.

Mi Band 5 on vedenkestävä 5ATM-luokituksella eli se kestää hikoilua, sadetta, käsienpesua tai suihkussa käyntiä. Sen mukana tulee musta, pehmeäntuntuisesta TPU:sta valmistettu ranneke, joka on mukava ranteessa hikijumpankin aikana. Mikäli haluat piristää aktiivisuusrannekkeesi ilmettä, voit hankkia myös värikkään tai maastokuvioidun rannekkeen.