Xiaomi Smart Home Hub 2 BHR6765GL

39,00 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Älykkäämpi koti

Xiaomi on ottanut johtoaseman älykkäissä kotiratkaisuissa, ja Xiaomi Smart Home Hub 2 ei ole poikkeus. Tämä laite toimii älykkään kotisi keskuksena, mahdollistaen erilaisten laitteiden ja järjestelmien saumattoman yhdistämisen ja ohjauksen.

  • 3 langatonta yhteyttä
  • Helppo konfigurointi
  • Dual-core prosessori

Keskusohjaus

Xiaomi Smart Home Hub 2:n avulla voit helposti ohjata ja seurata kaikkia älylaitteitasi yhdestä paikasta. Olipa kyseessä sitten älyvalot, lukot, termostaatit tai kamerat, voit hallita kaikkea kätevästi älypuhelimesi tai tablet-laitteesi sovelluksen kautta.

Turvallisuus ja Valvonta

Tämä laite mahdollistaa turvakameroiden ja ovikellojen integroinnin älykkääseen kotiekosysteemiisi. Voit valvoa omaisuuttasi reaaliajassa ja saada välittömiä ilmoituksia, jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Ääniohjaus

Keskusyksikkö on yhteensopiva suosittujen ääniavustajien, kuten Amazon Alexan ja Google Assistantin, kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit ohjata älylaitteitasi yksinkertaisilla äänikomennoilla.

Automaatio ja Skenaariot

Luo mukautettuja automaatioita ja skenaarioita, jotka tekevät kodistasi vielä älykkäämmän. Voit esimerkiksi sytyttää ja sammuttaa valot ajastetusti, säätää lämpötilaa mieltymystesi mukaan ja paljon muuta.

Helppo Asennus

Xiaomi Smart Home Hub 2:n käyttöönotto on helppoa eikä vaadi edistynyttä teknistä osaamista. Muutamassa minuutissa voit saada älykodin verkostosi pystyyn ja toimintaan.

Tekniset tiedot
– Mitat: 95 x 95 x 26 mm
– Käyttölämpötila: -10°C-50°C
– Liitännät: RJ-45 Ethernet
– Yhteensopivuus:
Wi-Fi 2,4 GHz
5GHz Wi-Fi
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
ZigBee 3.0
Bluetooth 5.0 BLE
Android 5.0 tai iOS 12.0 ja uudemmat
– Toimintakosteus: 0%-95% RH (ei kondensoiva)